Tein synttäreille vielä porkkanakakkua ja laitoin päälle porkkanoita joita myös Sebastian teki taitavasti sokerimassasta.
Ohjeesta en ole enää varma mistä sen löysin kun mulla oli monta mistä valkkasin helpoimman. Mielestäni maku oli erittäin hyvä ja pojankin mielestä erinomaista.
PORKKANAKAKKU
- 4 munaa
- 2 dl öljyä
- 300 g raastettua porkkanaa
- 4 dl sokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 3/4 tl suolaa
- 1 tl kanelia
- KUORRUTUS
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 dl tomusokeria
- 1 tl vanilliinisokeria
- Vatkaa munat, öljy ja porkkanaraaste.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Paista 175 asteessa n. 50 minuuttia.
- Kun se on jäähtynyt lisää kuorrute.
Kommentit